Alaçatı Otelleriİzmir

Alaçatı 24 Suits Hotel

Alaçatı ile Ilıca arasındaki iki bölgeyi birbirine bağlayan Çamlıkyol üzerinde bulunan otel, 2 km uzunluğundaki Ilıca Plaji”na yalnızca 1 km, sörf merkezine ise sadece 2 km uzaklıkta yer almaktadır.

Alaçatı Merkezine iki tarafında çam ağaçlarıyla dolu olan harika yolu kullanarak kısa sürede varabilirsiniz.

Alaçatı 24 Suits Hotel, 6 bloktan oluşmuştur. Her birinde dört adet 1+1 suit bulunur. Odaların tamamı 50 m² büyüklüğünde olup 1 yatak odası, salon, teras–balkon, koridor ve banyo tuvaletten oluşmaktadır.

Odalarda çift kişilik yatağa dönüşebilen köşe takımı, sedir, buzdolabı, minibar, su ısıtıcı ve plazma bulunmaktadır.
Teras ve balkonların hepsinde sedir mevcuttur.

Alaçatı’nın denizi ve sörfünden ziyade en önemli özelliklerinden biri de köy kahvaltılarıdır.

Her tarafta çam ağaçları bulunan eşsiz güzellikteki bahçenizde oturmuş, sıcacık ekmek, poğaça, börek kokuları içinde, güneşte kavrulmuş çeşit çeşit reçelleri, Egenin nefis zeytini ve zeytinyağını, Alaçatı liman domatesi, Uzunkuyu”nun eşsiz kaymak ve peynirleriyle bezenmiş mükemmel kahvaltıya buyrun.

Adres: Rıza Ertan Caddesi 107 Sokak Alaçatı, Çeşme
Telefon: (0232) 716 05 24
GSM : 0 534 713 30 35

Alaçatı 24 Suits Hotel Resimleri

0 0 votes
Puan ver
Abone Ol
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x